Persoonlijke informatie? 020 460 9008

Klanten aan het woord

SuperCoop

Doel Consumenten informeren over opening nieuwe SuperCoop-vestigingen
Inzet Tubes en Promobikes
SuperCoop

Mark Dijkman, Bureau Retail & More:

SuperCoop heeft de afgelopen twee jaar in Nederland zo'n 30 nieuwe vestigingen geopend. Aan elke opening geven we zoveel mogelijk ruchtbaarheid.

Belangrijk voordeel van Tubes en Promobikes: ze zijn mobiel, dus ze hebben een heel groot bereik. Uiteindelijk komt iedereen ermee in aanraking. Ook klanten van de concurrent, waar de Tubes een uur lang lekker zichtbaar op de parkeerplaats blijven staan!

TomTom

Doel Ondersteuning introductie nieuwe versie TomTom
Inzet 10 Mobiele Billboards
TomTom

Robert van der Starre, Kinetic Nederland:

Twee weken lang waren de opvallende Mobiele Billboards te zien op snelwegen door heel Nederland. Ze waren uitgerust met een bluetooth applicatie. Zo ontvingen automobilisten in de omgeving van de Mobiele Billboards een sms-reclameboodschap op hun mobiele telefoon.

De Mobiele Billboards waren onderdeel van een op de doelgroep gerichte campagne. Ze leverden gigantisch veel enthousiaste reacties op van weggebruikers. Via MobieleBillboards.com zetten wij regelmatig Mobiele Billboards in. Een logische keuze - MobieleBillboards.com is dé partij in Nederland - een professionele samenwerkingspartner die met je meedenkt.

Reaal autoverzekeringen

Doel Werving van schadeacceptanten
Inzet 4 Mobiele Billboards
Reaal autoverzekeringen

Jurjen van Vliet, Posterscope Nederland:

Mobiliteit was doorslaggevend bij onze keuze voor dit medium. Daardoor kun je de communicatie toespitsen op een specifieke locatie waar de doelgroep zich bevindt. In dit geval waren dat de A4 en A12, Zoetermeer en Den Haag.

In tegenstelling tot andere out of home media zijn Mobiele Billboards inzetbaar vanaf het moment dat de adverteerder zichtbaar wil zijn, gedurende een periode die de adverteerder wenst. Kortom: mobiel in meer opzichten, op maat voor een adverteerder.


Offerte ontvangen? Afspraak maken? Mail of bel 020 460 90 08

mailen met mobielebillboards.com